RONDLEIDING BIJ SERIOUS BEE DISTILLERS

Praktische informatie


Locatie: Van Heekstraat 15, 3125 BN Schiedam
Datum: 27 mei, 31 mei, 1 juni, 3 juni
Tijd: Aanvang 14.00 uur. De rondleiding duurt 2 uur
Prijs: € 20 per persoon
Reserveren: per mail via info@seriousbeedistillers.nl

Wil jij een exclusieve rondleiding door deze bijzondere distilleerderij? De basis voor de honingdistillaten is pure bijenhoning, waarmee deze Schiedamse distilleerders wereldwijd uniek zijn!


Serious Bee Distillers is gevestigd in Schiedam en wordt gerund door Rob van der Gaag en Alwine van Winsen. Rob is een Schiedammer in hart en nieren. Het distilleren zit hem in het bloed, zijn grootvader werkte als stoker bij Daniël Visser, een oude Schiedamse distilleerderij. Alwine stond in haar functie als voormalig directeur van het Nationaal Jenevermuseum Schiedam jarenlang moutwijn te stoken in de museumbranderij.
Serious Bee is een microdistilleerderij, waar alleen in kleine batches wordt geproduceerd. Alle producten worden met veel liefde voor bijen en puur ambachtelijk in eigen huis ontwikkeld. Ook het bottelen en etiketteren wordt met de hand gedaan. De opbrengsten van de verkopen zet Serious Bee Distillers in om het bijenproject van Stichting BeeSerious te ondersteunen.
Tijdens de rondleiding word je meegenomen in het productieproces en zie je van dichtbij hoe deze bijzondere distillaten tot stand zijn gekomen. Ook de bijen worden tijdens de rondleiding niet overgeslagen. En natuurlijk kan er ook van alles geproefd worden!

MIS NIKS!
VOLG IDDF OP DE SOCIALS
TICKETS