MOLEN DE DRIE KOORNBLOEMEN

Praktische informatie


Locatie: Vellevest 5, 3111 PR Schiedam
Datum: zaterdag 28 mei en zondag 29 mei
Tijd: Aanvang 14.00 uur en 16.00 uur. De rondleiding duurt 1,5 uur
Prijs: € 10 per persoon
Ticketverkoop: koop je tickets onderaan deze pagina

Breng tijdens IDDF Around Town een bezoek aan deze unieke molen! Kijk mee met een distillateur, proef verschillende dranken, luister naar een intiem live-optreden en bezoek de delen van de molen die normaal niet toegankelijk zijn voor publiek.


Molen De Drie Koornbloemen is de oudste authentieke brandersmolen van Schiedam. Hij is in 1770 in opdracht van 18 branders gebouwd. Tijdens het IDDF kun jij in 90 minuten Molen de Koornbloemen ontdekken! Deze unieke tour begint met een rondleiding langs de verschillende verdiepingen van de molen, waarna je op de tweede zolder kunt genieten van een prachtig optreden.
Op zaterdag 28 mei zal Joris Lutz in de molen te horen zijn en op zondag 29 mei Istvan Ouborg. Op beide dagen vervolgt de tour met een proeverij en een uitleg van distillateur Sau Spirits. Sau is een ode aan jenever en sopi, een traditionele drank die bij speciale gelegenheden worden geserveerd. Sau is een jenever met Molukse invloeden, op smaak gebracht met natuurlijke ingrediënten zoals kruidnagel en limoen.
Aan het einde van de rondleiding is er tijd voor vragen: een unieke kans om alles te weten te komen over dit unieke product en de bereiding ervan.

MIS NIKS!
VOLG IDDF OP DE SOCIALS
TICKETS