DE BONTE KOE

De Bonte Koe is al dertig jaar een begrip in Schiedam en ver daarbuiten. Het is dé plek voor iedereen die van chocolade houdt. Je koopt er bonbons, chocoladerepen, bouchées en alle chocoladecadeaus die je kan bedenken.


De Bonte Koe is een familiebedrijf opgericht in 1992 door Carmel Klein Kelly en haar zwager Cees Klein. Het chocolade-atelier aan de Lange Haven in Schiedam is ontstaan uit de liefde voor het goddelijke chocoladeproduct. In het oude Jeneverpakhuis maakten de jeneverdampen plaats voor heerlijke cacaogeuren. De Bonte Koe is uitgegroeid tot een chocoladefenomeen met een historische thuisbasis in Schiedam, een moderne chocolade concept store in Den Haag en een winkel in Rotterdam.
De producten worden volgens op ambachtelijke wijze volgens originele recepten gemaakt met eerlijke chocolade. Achter elk ingrediënt zit een verhaal. Zo komt de honing van biologische imkerij De Traay en de verse gember van de markt in Schiedam.
De verpakkingen van De Bonte Koe zijn zoveel mogelijk gemaakt van hernieuwbare grondstoffen en het dak ligt vol met zonnepanelen om de ecologische voetafdruk te minimaliseren.
MEER INFORMATIE?

IDDF Special – Doosje Gedistilleerd

Speciaal voor het IDDF maakt de Bonte Koe een selectie bonbons met verschillende Schiedamse distillaten. Kies ze uit in de winkel of koop het ‘doosje gedistilleerd’.
Automatiek
In april geopend ter ere van het 30-jarig bestaan van de Bonte Koe: de automatiek. Op de Hoogstraat vind je de eerste chocoladeautomatiek van het land. Chocolaatjes uit de muur dus!
Tijdens de IDDF Restaurant Week zal de automatiek natuurlijk gevuld zijn met de gedistilleerd bonbons.

MIS NIKS!
VOLG IDDF OP DE SOCIALS
TICKETS