LATTE HEART COFFEE & CAKES

Latte Heart Coffee & Cakes is de koffie hotspot in Schiedam waar de barista en banketbakker je hartelijk ontvangen met verse, huisgemaakte producten. De passie voor koffie en patisserie lees je in de naam: Latte Heart, Coffee & Cakes. Een hart voor mooie kwaliteitskoffie en overheerlijke cakes, gebakken door de eigen banketbakker.


Nadat eigenares Caroline Alink met haar dochter Emma een koffieworkshop had gevolgd, is het koffieboontje gaan rollen. Binnen een maand kocht ze haar eerste, glimmende espressomachine en bonenmaler en was ze verkocht. Verschillende koffiecursussen (en diploma’s) volgden. Op Koningsdag, 27 april 2018 is Latte Heart, Coffee & cakes van start gegaan. Dagelijks dansen de koffieboontjes nu in de bonenmaler in deze koffie- en taartenwinkel in Schiedam. Dochter Emma Polak is als banketbakker verantwoordelijk voor al het lekkers voor bij de koffie.
RESERVEREN?

IDDF Special – Latte Heart Proeverij

De proeverij bestaat uit een roze Ruby bonbon met witte chocolade ganachevulling en Loopuyt gin, een chocolade cupcakeje met Juniper Bird gincrème en een espresso truffel met Bobby’s gin.
Kies daarbij een espresso, americano, cappuccino of latte macchiato (koemelk). Voor de proeverij wordt gebruik gemaakt van eigen espresso die 200 meter verder wordt gebrand bij Branderij Luijendijk.

Latte Heart Proeverij: €7,-


MIS NIKS!
VOLG IDDF OP DE SOCIALS
TICKETS