OVER IDDF


Vind hier alle informatie over het International Dutch Distillers Festival.

IDDF - International Dutch Distillers Festival - vindt dit voorjaar voor het eerst plaats in en rond de historische binnenstad van Schiedam. De organisatie wil met het festival een ode brengen aan Schiedam, haar industrie en de rijke geschiedenis van de stad. Een stadsfestival in het thema gedistilleerd.


Binnen het festival bieden we natuurlijk ruimte aan Schiedamse distillateurs, maar ook aan distillateurs uit binnen- en buitenland. Op die manier brengen we de wereld van gedistilleerd, en gedistilleerdliefhebbers, naar Schiedam.
IDDF bestaat uit drie onderdelen. Het festival zal van start gaan met de IDDF Restaurant Week van vrijdag 27 mei tot en met donderdag 2 juni 2022. Tijdens deze week kun jij genieten van speciale IDDF-menu’s en entertainment bij diverse restaurants uit de regio.
Ontdek deze week ook meer van Schiedam tijdens ‘IDDF Around Town’. Volg een workshop in een van de molens en geniet van de muziek van verschillende jazz- en bluesmuzikanten. Of ontdek de historie van Schiedam tijdens de Schiedam City Walk.
Op vrijdag 3 en zaterdag 4 juni 2022 sluiten we de IDDF-week groots af met IDDF in Concert. De beste artiesten van Nederlandse bodem beklimmen het podium en zetten een schitterende show neer. Waag een dansje en geniet van de lekkerste mixdrankjes met bijpassende culinaire gerechten.

MIS NIKS!
VOLG IDDF OP DE SOCIALS
TICKETS