MOLEN DE DRIE KOORNBLOEMEN

Praktische informatie


Locatie: Vellevest 5, 3111 PR Schiedam
Datum: donderdag 26 mei
Tijd: Aanvang 14.00 uur en 16.00 uur. De rondleiding duurt 1,5 uur
Prijs: € 10 per persoon
Ticketverkoop: koop je tickets onderaan deze pagina.

Breng tijdens IDDF Around Town een bezoek aan deze unieke molen! Kijk mee met een distillateur, proef verschillende dranken, luister naar een intiem live-optreden en bezoek de delen van de molen die normaal niet toegankelijk zijn voor publiek.


Molen De Drie Koornbloemen is de oudste authentieke brandersmolen van Schiedam. Hij is in 1770 in opdracht van 18 branders gebouwd. Tijdens het IDDF kun jij in 90 minuten Molen de Koornbloemen ontdekken! Deze unieke tour begint met een rondleiding langs de verschillende verdiepingen van de molen, waarna je op de tweede zolder kunt genieten van een prachtig optreden van Iwan de Reus.
De tour gaat verder met een proeverij en een uitleg van de bijzondere distillateur O’Donnel Moonshine. Bij O’Donnell Moonshine komen traditie en vernieuwende smaken samen. Ze bottelen hun likeuren in stijlvolle Mason Jars, net als de gangsters tijdens de Amerikaanse drooglegging. De naam van deze distillateur komt van de illegaal gedistilleerde "moonshine" en van Spike O’Donnell, de leider van één van de meest spraakmakende moonshine gangs uit Chicago.
Aan het einde van de rondleiding is er tijd voor vragen: een unieke kans om alles te weten te komen over dit unieke product en de bereiding ervan.

MIS NIKS!
VOLG IDDF OP DE SOCIALS
TICKETS