IDDF AROUND TOWN

27 MEI T/M 4 JUNI 2022


De hoogste molens van de wereld, monumentale pakhuizen, talloze jeneverdistilleerderijen en bijzondere musea. Schiedam is een historische stad met een rauw randje.
Ontdek meer van Schiedam tijdens IDDF Around Town. Cultuur en gedistilleerd komen samen tijdens verrassende evenementen op bijzondere locaties. Lees hier meer over alle activiteiten en de praktische details.

jenever-workshop
OP RESERVERING / € 25 PP / 27, 28, 29 MEI 1 & 2 JUNI / 16 UUR

MASTERCLASS 'LEVE DE JENEVER'Laat je verrassen tijdens de masterclass ‘Leve de Jenever’! Deze masterclass is een onvergetelijke belevenis die alle zintuigen prikkelt. Wil jij ook meedoen en een echte jeneverkenner worden?

LEES VERDER
lucas
VRIJE INLOOP / GRATIS / 28 MEI 2022 / 15 TOT 19 UUR

LUCAS DRINKWINKEL MET ROOKBAARD & LOOPUYTVoor de deur van LUCAS Drinkwinkel op het prachtige plein van de Grote Markt worden de Schiedammers op zaterdag 28 mei van 15:00 tot 19:00 in de watten gelegd tijdens een muzikale en culinaire middag.
LEES VERDER
acti-geheim
ONLINE TICKETS / € 7,50 PP / 27 MEI 2022 / 10, 10:30 OF 11 UUR

CITY WALK 'HET GEHEIM VAN SCHIEDAM'Een interactieve stadswandeling voor jong en oud. Deze wandeling leidt je door het centrum van Schiedam en is een combinatie van educatie, kunst, cultuur en stadshistorie.

LEES VERDER
bee-small
OP RESERVERING / € 20 PP / 27 & 31 MEI, 1 & 3 JUNI / 14 UUR

RONDLEIDING BIJ 'SERIOUS BEE DISTILLERS'Wil jij een exclusieve rondleiding door deze bijzondere distilleerderij? De basis voor de honingdistillaten is pure bijenhoning, waarmee deze Schiedamse distilleerders wereldwijd uniek zijn!
LEES VERDER
audiotour-small
VRIJE TOEGANG / GRATIS / 27 MEI TM 4 JUNI / EIGEN TIJD

HISTORISCHE STADSWANDELING MET AUDIOTOURTijdens IDDF Around Town leer je Schiedam van binnen en buiten kennen! Via onze speciale stadswandeling (2,5 km) met audiotour loop je langs allerlei mooie en interessante bezienswaardigheden in het historisch centrum van Schiedam.
LEES VERDER
passage-small
VRIJE TOEGANG / GRATIS / 28 MEI / 12:30 TOT 16:30 UUR

IDDF IN DE PASSAGEOp zaterdag 28 mei is er de hele middag van alles te beleven in de Passage Schiedam! Laat je hier tijdens IDDF Around Town dan ook culinair én muzikaal in de watten leggen.

LEES VERDER
gin-tasting-overzicht
RESERVEREN / € 22,50 PP / 29 MEI / 14 EN 17 UUR

GIN TASTING BIJ POST SCHIEDAMBen jij gek op Gin&Tonics, maar weet je nooit welke je moet kiezen? Reserveer dan nu de Gin Tasting bij POST Schiedam!
LEES VERDER
jenevermuseum-small
RESERVEREN / € 18,50 PP
27 MEI TM 4 JUNI (MAANDAG GESLOTEN) / 11 TOT 17 UUR

KIJKEN, STOKEN EN PROEVEN IN HET JENEVERMUSEUMTijdens IDDF Around Town biedt het Jenevermuseum Schiedam een speciaal arrangement aan. Leer alles over de productie van jenever, stook je eigen drank en stel al je vragen aan de branders terwijl zij aan het werk zijn in de branderij!

LEES VERDER
Jupiler
VRIJE INLOOP / GRATIS / 27 MEI / 17 TOT 22 UUR

OPENINGSPARTY IDDF – JENEVERMUSEUMStart de IDDF week goed, kom cocktails drinken bij de IDDF openingsparty van het Jenevermuseum.
LEES VERDER
jenever-museum
ONLINE TICKETS / € 5,00 PP / 3 & 4 JUNI 2022 / 13 OF 15 UUR

RONDLEIDING DEPOT JENEVERMUSEUMTijdens het IDDF kun jij een uniek kijkje nemen in het depot van het Jenevermuseum, onder begeleiding van de collectiebeheerder. Bekijk unieke stukken en spiek in het historische straatje van de Kuyper.
LEES VERDER
sloep
RESERVEREN / € 100 PER SLOEP / 31 MEI T/M 4 JUNI 2022 / TIJD IN OVERLEG

RONDVAART MET S'LOEPBoek een vaartocht tot 10 personen bij S’loep en ontdek Schiedam vanaf het water. Drankjes, bites en zelfs Gin-Tonics van POST Schiedam kunnen de boot in getakeld worden!
LEES VERDER

MIS NIKS!
VOLG IDDF OP DE SOCIALS
TICKETS