KIJKEN, STOKEN EN PROEVEN
IN HET JENEVERMUSEUM

Praktische informatie


Locatie: Lange Haven 74, 3111 CH Schiedam
Datum: 27 mei t/m 4 juni (maandag gesloten)
Openingstijden: 11.00 uur tot 17.00 uur
Prijs: € 18,50 per persoon
Reserveren: dit arrangement moet gereserveerd worden bij het Jenevermuseum via receptie@jenevermuseum.nl of tel. 010-2469676.

Tijdens IDDF Around Town biedt het Jenevermuseum Schiedam een speciaal arrangement aan. Je krijgt toegang tot het museum en de stokerij en sluit je bezoek af met een jeneverproeverij. Leer alles over de productie van jenever, stel al je vragen aan de branders terwijl zij aan het werk zijn in de branderij, en proef het eindproduct!


Bij een bezoek aan het Jenevermuseum stap je letterlijk in de wereld van de jeneverindustrie. Leer over de historie van jenever aan de hand van persoonlijke verhalen. Daarnaast maak je kennis met een aantal distillateurs met een rijke familietraditie.
In de branderij kun je met eigen ogen zien hoe de stokers de moutwijnjenevers maken. En het blijft natuurlijk niet alleen bij kijken: aan het eind van het bezoek staan er 3 proefglaasjes voor je klaar!
Naast een bezoek aan het museum bestaat het arrangement ook uit een unieke citywalk. Aan de hand van GPS-punten op je mobiel word je door het historische centrum geleid en kom je langs allerlei belangrijke pijlers uit het jeneververleden van de stad.

MIS NIKS!
VOLG IDDF OP DE SOCIALS
TICKETS