LUCAS DRINKWINKEL MET ROOKBAARD & LOOPUYT

Speciaal voor IDDF In Concert zal LUCAS Drinkwinkel de handen ineenslaan met twee Schiedamse toppers: Rookbaard en Loopuyt.


LUCAS Drinkwinkel is gevestigd in een monumentaal pand, een voormalig politiebureau midden in het centrum. Hier, op de Grote Markt nummer 15, vind je een combinatie tussen een moderne koffiebar en een warm, gezellig café. Overdag wordt er lekkere koffie en een kleine lunch geserveerd. Daarnaast heeft LUCAS een ruime keuze aan bieren, wijnen en andere (sterke) dranken. En uiteraard zit je bij mooi weer meer dan prima op het terras op één van de mooiste plekjes van Schiedam.
Rookbaard (Luuk Verzijden) is smid, lasser en bbq-bouwer. Zijn bbq's maakt hij van oude olievaten in zijn smederij in Schiedam. Van dieseltanks tot kleine compressievaten; ze krijgen een tweede leven. Rookbaard Trailersmoker voorziet ieder publiek van de lekkerste huisgegrilde worsten en kip. En de gerookte makrelen van Rookbaard zijn inmiddels berucht en beroemd!
De Loopuyt distilleerderij is in 1772 opgericht in Schiedam. Schiedam was zeker in die tijd de stad van het gedistilleerd en bloeide helemaal op door de komst van tientallen jeneverstokerijen. Loopuyt vond een mooi pakhuis aan het water waar zij tot op heden nog steeds gevestigd is. Van hieruit exporteerde zij haar korenwijn over de hele wereld! In de zomer van 2013 begon Loopuyt met de ontwikkeling van de Loopuyt Dry Gin. Tijdens IDDF In Concert kun je dan ook de beste premix Gin&Tonic creaties verwachten!

MIS NIKS!
VOLG IDDF OP DE SOCIALS
TICKETS