HANDSOME POETS


VRIJDAG 3 JUNI 16:30 - 17:30

Handsome Poets speelt een speciale unplugged festival set! Speciaal voor hun 10 jarig jubileum is de band de theaters in gegaan. Hiervoor zijn alle nummers onder de loep genomen om er akoestische versies van te maken. De akoestische versies blijken een fantastische mix van warmte, ritme en energie. Een perfecte mix voor zon, bier en dus festivalsfeer! Deze nieuwe akoestische sound staat garant voor een heerlijke show.


Mensen die de Goudse band Handsome Poets wel eens live hebben zien spelen weten het: er zijn weinig bands die zó energiek, zó gedreven en met zó veel plezier muziek maken. Het is ook niet zo vreemd dat de NOS hun nummer ‘Sky On Fire’ in 2012 gebruikte als herkenningsmuziek voor de Olympische zomerspelen in Londen. Het nummer met het aanstekelijke gitaarloopje paste perfect bij het Olympische zomerse sportgevoel. Het was de start voor een succesvolle carrière als veelgevraagde live-act, waarmee de optreden-teller inmiddels al op meer dan 700 shows staat.
Inmiddels heeft de band een solide plek binnen de Nederlandse popmuziek, inclusief optredens op alle grote festivals en clubtours. De single ‘Make it better’ uit 2019 werd meteen Topsong bij Radio 2 en begin 2020 waren ze ook met hun single ‘Giant’ op meerdere radiozenders en TV te zien. Hun tienjarig jubileum vieren ze met de theatershow ‘Lieve Schatten’ in theaters door heel Nederland. Dat wordt zo goed ontvangen, dat nu een tweede theatershow ‘Lieve Hemel’ gemaakt is.
Start jouw vrijdagmiddagborrel met de zomerse show van de Handsome Poets op vrijdag 3 juni op IDDF In Concert!!

MIS NIKS!
VOLG IDDF OP DE SOCIALS
TICKETS