DI-RECT


ZATERDAG 4 JUNI 22:30 - 23:30

De band DI-RECT begon in 1999 met viermansformatie: Tim Akkerman, Frans "Spike" van Zoest, Bas van Wageningen en Jamie Westland. De band scoort met hits als ‘Just the way I do’ en ‘Inside my head’ en al snel zijn ze niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap.


De jaren die volgen zit de band niet stil: ze maken maar liefst zeven albums, ontvangen talloze awards, sieren de hitlijsten en spelen honderden liveshows in binnen- en buitenland.
In 2009 maakt DI-RECT een grote verandering door: Tim Akkerman stopt en Marcel Veenendaal neemt het stokje over. De nieuwe leadzanger wordt gevonden met behulp van het televisieprogramma Wie is DI-RECT? Een week na de finale van het programma, ligt 'Times Are Changing' in de winkels. De single wordt een enorme hit.
Hierna brengen ze nog vijf albums uit en vinden steeds meer hun eigen sound. In januari van dit jaar nemen ze op Eurosonic Noorderslag de Popprijs is ontvangst.
DI-RECT speelde al in alle grote concertzalen en op alle grote festivals. Op zaterdag 4 juni kun je op ook op IDDF In Concert genieten van een spetterende show van een van de grootste Nederlandse bands!

MIS NIKS!
VOLG IDDF OP DE SOCIALS
TICKETS