DANNY VERA


VRIJDAG 3 JUNI 18:30 - 19:30

De Middelburgse singer-songwriter Danny Vera schrijft al sinds zijn tienerjaren liedjes over het leven, de liefde en de dood. Na jarenlang de kleine zalen te hebben veroverd met recht-uit-het-hart gespeelde Americanamuziek en zijn optredens als huisband van sportprogramma Voetbal Inside, brak hij in 2019 ook bij het grote publiek door met de hit 'Roller Coaster'. 


Het nummer stond uiteindelijk meer dan een half jaar in de Top 40 en kwam als hoogste binnenkomer ooit binnen op plek 4 in de Top 2000. Een jaar later gebeurde zelfs het (bijna) ondenkbare: Queen werd van de troon gestoten en Roller Coaster voerde in 2020 de lijst der lijsten aan.
Inmiddels had heel Nederland Danny Vera in hun hart gesloten. Zijn shows in AFAS Live en de Ziggo Dome waren al snel uitverkocht. Helaas moesten de concerten door corona gecanceld worden, maar Danny heeft allesbehalve stil gezeten.
In 2020 beleefde Danny op muzikaal vlak veel hoogtepunten. Zo bracht hij een nieuw album en een nieuwe EP uit. Ook op persoonlijk vlak was het een goed jaar voor Danny: hij verwelkomde zijn eerste kind.
Danny wist het grote publiek dat jaar ook meermaals te ontroeren met ‘Still Don’t Know’ voor zijn – toen nog – ongeboren dochter. In 2021 verscheen het emotionele duet ‘Voor Altijd’, samen met André van Duin.
Op vrijdag 3 juni zal Danny Vera al zijn prachtige mega hits in Schiedam ten gehore brengen!

MIS NIKS!
VOLG IDDF OP DE SOCIALS
TICKETS