JOFEL


GEZELLIG, GASTVRIJ & CULINAIR

Jofel staat gelijk aan gezelligheid, gastvrijheid en kwalitatieve culinaire hoogstandjes. Maar ook voor een goede bak koffie, een drankje aan de bar of op het gezellige terras ben je hier aan het juiste adres! Dit jaar zullen de Jofele chefs hun kookkunsten met je delen tijdens het International Dutch Distillers Festival.In Maassluis vind je de laatste aanwinst van de Jofel Groep, waar je bijna de gehele week kunt genieten van heerlijke (lunch)gerechten van de regelmatig wisselende menukaart. Denk aan verse, huisgemaakte sushi, luxe sandwiches, maar ook een goed stuk vlees of een vers stukje vis, afkomstig van lokale leveranciers staan hier op het menu.
De luxe inrichting en de gastvrije bediening laten je meteen thuis voelen waardoor je zeker vaker aan zult schuiven in dit restaurant! Meerdere keren per jaar organiseert Jofel ook gezellige feestjes met optredens van diverse Nederlandse muzikanten die je zeker een keer moet bijwonen.
Jofel heeft naast deze vestiging in Maassluis ook restaurants in Vlaardingen aan de Krabbeplas, in Bleiswijk, Zoetermeer en Rotterdam Prinsenland en wordt gerund door een tweetal jonge, creatieve ondernemers die nog veel meer willen groeien en willen blijven innoveren.
Na een aantal restaurants in de regio maken ze op IDDF in Concert kennis met Schiedam, en Schiedam natuurlijk met hen. Kom jij ook proeven?


MIS NIKS!
VOLG IDDF OP DE SOCIALS
TICKETS